Route

Het Bijlmer Parktheater ligt naast winkelcentrum de Amsterdamse Poort. Bezoek de website van het BPT voor meer info. De Tolhuistuin ligt recht tegenover het Centraal Station, aan de Noordelijke IJ-oevers. De ingang van de Tolhuistuin bevindt zich aan de voorzijde (IJ-zijde) van het gebouw onder het THT-restaurant, 1 minuut lopen vanaf de pont. Neem de pont naar Buiksloterweg/EYE en ga direct vanaf de kade linksaf. 

Openbaar vervoer vanuit het centrum:

Neem de pont achter het CS (Buiksloterwegveer) die elke 5 minuten naar de overkant vaart. De overtocht duurt 3 minuten. De ingang van de Tolhuistuin is aan de IJzijde (Buiksloterweg 5c), 100 meter vanaf de pont.

Openbaar vervoer vanuit Noord:

Vanuit de Molenwijk (Stellingweg) of vanaf het Waterlandplein is de Tolhuistuin te bereiken met bus 38. Op zaterdag rijdt bus 38 om de 12 minuten. Op zondag rijdt bus 38 om het half uur.

Auto:

Het adres van de Tolhuistuin is Buiksloterweg 5c, Amsterdam.

www.tolhuistuin.nl

Parkeren:

In de omgeving van de Tolhuistuin zijn beperkte parkeermogelijkheden. Parkeren is gratis, maar er geldt wel een blauwe zone met een maximale parkeerduur van 2,5 uur. Voor meer parkeeradvies: www.naaramsterdam.nl

* Honden en fietsen zijn niet toegestaan in de tuin